Tätä on Matkailutila Naaranlahti

Majoitusta ja tekemistä maaseudun ytimessä vuodesta 1964

Kohtaamispaikka ympäri vuoden

Matkailutila Naaranlahti Punkaharjun kansallismaiseman vieressä, Saimaan ja kirkkaan Puruveden rannalla Etelä-Savon ja Pohjois-Karjalan rajalla on ollut lomailijoiden, yritysvieraiden ja suomalaista maaseutua arvostavien kohtaamispaikka vuodesta 1964. Elämme maaseudun keskellä, luonnon ympäröimänä, ja toivotamme vieraat tervetulleeksi majoittumaan, harrastamaan, kokoustamaan ja nauttimaan puhtaan järvi- ja metsäluonnon antimista rauhallisessa ja luonnonläheisessä ympäristössä. 

 

Tätä tarjoamme:

  • Yli 80 vuodepaikkaa majoitukseen lomalaisille, tapahtumille ja yrityksille ja muille yhteisöille. Päätuotteemme ovat omarantaiset, hyvin varustellut mökit Saimaan ja Puruveden rannalla, mutta valikoimaamme kuuluu myös huoneita ja huoneistoja aamupalamahdollisuudella. 
  • Tekemistä maaseudun ytimessä: Lapset ja aikuiset seuraavat mielellään tilamme hevosten, kanien, koirien ja kanojen elämää. Kaikkien rantamökkiemme varustukseen kuuluu soutuvene. Kalastusretkille voit vuokrata moottoriveneen tai lähteä matkaan oppaan kanssa. Lisäksi voit sienestää, marjastaa, ratsastaa, meloa, uida ja pelata rantalentopalloa. Talvella voit hiihtää, luistella, pilkkiä, ajaa moottorikelkalla ja osallistua rekiajeluihin.
  • Tapahtumia: Rakennamme myös uutta luonnossa liikkuville. "Hiukan vaarallinen kyläjuoksu" syyskuussa ja Puruvesi SwimRun kesäkuussa ovat käsialaamme. 

Tätä olemme:

  • Luonnonläheisyys on vahvuutemme: Luonto on toimintamme perusta ja omavaraisuusasteemme korkea. Käytämme puuta rakentamiseen ja lämmittämiseen. Heinää keräämme pelloilta myös wanhaan malliin seivästämällä. Vieraat pääsevät nauttimaan puutarhamme antimista, ja kalaisa Puruvesi on tärkeä ravinnon ja virkistyksen lähde ympäri vuoden. 
  • Tarinamme kulkee yli sukupolvien: Matkailutila Naaranlahden historia ulottuu yli 50 vuoden päähän, kun ensimmäiset asiakkaat vuonna 1964 saapuivat isoisovanhempien Helmi ja Arvi Hännisen vieraiksi. Kaisan ja Anteron aikaan tilalle rakennettiin runsaasti uutta. Nyt perheyritystä johtaa kolmas sukupolvi Jannen ohjaksissa. 

Tällaista meillä on: