Tapahtuma-areena maaseudun keskellä

Naaranlahdessa kokoonnutaan ympäri vuoden

Matkailutila Naaranlahden tilat ulkona ja sisällä ovat maaseutumainen tapahtuma-areena. Päärakennuksen ruokasalissa on tilaa 40 henkilöllle, ja majoitustiloissa on vieraiden käytössä yli 80 vuodepaikkaa. Ryhmille voimme valmistaa tarjoilut ja aktiviteetteja ympäröivään luontoon tukeutuen. Aivan päärakennuksen ja mökkien tuntumasta alkava kirkas Puruvesi luo kauniit raamit tapahtumille. 

Tyhy-/tykypäivät yrityksille

Tyhy-päivät ja muut yritystapaamiset voivat sisältää ohjelmaa sisätiloissa (käytössä mm. 40-paikkainen sali päärakennuksessa), ruokailua, kahvitusta, saunomista ja melonnan, pyöräilyn ja ratsastuksen kaltaisia aktiviteetteja ulkona. 

Ryhmille valmistamme ateriat perinteitä vaalien. Inspiraatioksi muulle yritysmaailmalle kerromme mielellämme savolaisen yritysesittelyn - oman yrityksemme tarinan. Tarinamme on katsaus maailman myllerryksiin sopeutuneen savolaistilan selviytymisestä ja tilan tuotantosuuntien päivittymisestä yli 50 vuoden aikana.

Tervetuloa tapahtumiimme

Matkailutila Naaranlahti järjestää Puruvesi SwimRun -tapahtumaa kesäkuussa (klikkaa kuvasta lisätietoja) sekä Hiukan vaarallisen kyläjuoksun syyskuussa. 

Ympäröivä upea luonto antaa tapahtumille hienot puitteet - olet tervetullut osallistumaan tapahtumiimme tai ideoimaan ja toteuttamaan omia tapahtumia. Olemme kiinnostuneita yhteistyöstä, jos sinulla on ideoita tapahtumien järjestämisestä. 

Juhlat tiedossa?

Haetko paikkaa, jossa majoittua ja järjestää perhejuhla tai muu tapaaminen maaseudulla?

Tarjoamme Matkailutila Naaranlahden tiloja ja palveluja Puruveden rannalla käyttöösi. 

Soita tai lähetä sähköpostia info@naaranlahti.com / +358 (0)440 473 123 alustavista toiveistasi, niin pääsemme suunnittelemaan ajankohtia, ohjelmaa ja tarjoilua.