Kalastus

Kalastus

Naaranlahti
Kesälahdentie 1614, Hiukkajoki 58520

Puruvesi on kalastajan paratiisi!

Matkailutila Naaranlahti sijaitsee Puruveden rannalla. Järvi on kuuluisa sen kirkasvetisyydestä (näkösyvyys 11,2 m, veden väri 6 PtCo). Puruvesi tarjoaa erinomaiset edellytykset kalastuselämyksiin niin vasta-alkajille kuin kokeneille kalastajille. Mato-onkiminen on Jokamiehen oikeus. Täysi-ikäisen viehekalastajan tulee suorittaa valtion kalastuksenhoitomaksun.

Puruvedestä pystyt narraamaan ahvenia, haukia, lahnoja, säyneitä ja särkiä sekä mateita. Muikku ja siika ovat tuttuja kaloja ranta-asujien ruokapöydissä. Onnekkaana päivänä taimen tai harjus voi täydentää kalastusmuistojasi. Voit varata kalastusopastusta ympäri vuoden ja käytössäsi on monipuolisesti varusteita erilaisiin kalastustarpeisiin (kaikuluotaimet, syvääjät, uistelu- ja heittokalastusvälineet sekä kelluntahaalarit).

 

Ahvenen Jigikalastus Puruvedellä

Voimassa: 1.6.-30.9.

Hinta: Alkaen 380 € (3 henkilöä)

Kuvaus: Lähde oppaan kanssa jigikalastamaan ahventa Puruvedelle. Paketti sisältää kaiken tarvittavan: venekuljetuksen, kalastusvälineet ja pelastusliivit. Erillistilauksesta eväät. Täydellinen päivä vesillä kalastaen!